SIRI

SIR S PAPRIKO

Prepletanje koščkov zelene in rdeče paprike popestri videz in okus teksture sira.

IMG_0776_edited.jpg
IMG_0151.jpg

SIR S ČESNOM

Vonj in okus česnovega sira obogati dobro malico.

IMG_0162_edited.jpg

SIR MALENŠEK

Paša poleti in seno pozimi dajeta temu siru, ki je narejen iz nepasteriziranega mleka edinstven okus, ki se odraža v spreminjanju letnih časov.

HRIBOVSKI SIR

Kremast, gladek sir, ki je v prvih tednih zorenja blag, z meseci pa pridobiva na polnem žlahtnem okusu. Narejen iz surovega senenega mleka.

IMG_0158_edited.jpg
IMG_0154_edited.jpg

BELI SLANI SIR

Mlad, slan sir, ki se zelo dobro počuti v solatnem krožniku.

SIR ZA ŽAR

Testo ima svež, kremast in nežen okus, ki pride do izraza poleti na žaru ali pozimi v ponvi.

IMG_0152_edited.jpg
IMG_0156_edited.jpg

DIMLJENI SIR

Narejen po receptu sira Malenšek, le da mu dimna kamra sešije njegovo obleko.

SIR Z ZELIŠČI

Sir okrepljen z dodatkom timijana, šetraja in bazilike nam pričara okus izbranih začimb.

IMG_0148_edited.jpg
IMG_0143_edited.jpg

SIR S POPROM

Že nekaj zrnc zelenega popra preplavi ves hlebček z značilnim rahlo pekočim okusom.